Autumn Feet๐Ÿ

IMG_20191012_163900_649.jpg

OMG! ๐Ÿƒ๐Ÿ‚๐ŸŒฟ๐Ÿ If you’re on the East Coast of United States you are probably getting the whimsical feel and jaw dropping awe of Mother Nature literally sprinkling burst of color everywhere! It looks just magical outdoors it makes the heart flutter with all the oranges, gold’s, yellows, neon greens and burgundy. It’s just imperative that I had to put together a small high heel shoe feel so that when I step out and put my foot in a pile of leaves I blend in lol. Oh the fun of Fall the leaves slowly flying to the ground and so much leaves so many different colors ๐Ÿ˜ talk about being Autumized. Bringing fashion into the Season though it’s almost as if plaids, knits, boots, colorful high heels, unique handbags and scarves get a win for the season even if I try to wear something tropical or springy I suppose. Fashion fun in Fall for once and for all.

IMG_20191012_165841_904.jpg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a free website or blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: